SpinRacing

Klein Petra (06 70/623-58-18; cselli89@gmail.com)

 

A Spinracing zenés koreografált teremkerékpár edzés, mely kitűnően alkalmas az állóképesség fejlesztésére. Az edzések során különös figyelmet fordítunk a zene ütemszakaszának kihasználására. Lassú, közepes, illetve gyors ütemű zenék határozzák meg az edzés karakterét, melyek segítségével hegy, sík és lejtőmenetet tudunk illusztrálni. Természetesen az ellenállás és a fordulatszám változtatásával az intenzitás mértékét is szabályozhatjuk, így igen változatossá tehetjük edzéseinket.

A Spinracing jótékony hatásai:

  • Mivel egymástól távol eső izomcsoportokat mozgatunk meg néha felváltva, olykor egyszerre, ez a keringési rendszerre igen jelentős terhelést ró, így az állóképesség fejlesztésének egyik leghatékonyabb módszeréről beszélünk.
  • Az órák anyagai erőnövelő, állóképességi, és gyorsaságfejlesztő blokkokat tartalmaznak, kiegészítve koordinációs gyakorlatokkal, melyeket mixelve számtalan variációs lehetőséget kapunk.

Mivel a test izmainak majdnem 70%-a részt vesz a mozgásban, a zsíranyagcserére kifejtett hatása rendkívüli, kevés kardiómozgás létezik, amely több energiát igényel, így fogyókúrázóknak melegen ajánlom.

 

 

Hozzászólás beküldése

Az e-mail címe nem jelenik meg A kötelező mezőket * -ggal jelöltük!

*
*
*