Hot Iron

Asztalos Adrienn (06 20/803-53-51; asztalos.adrienn82@gmail.com)

Horváth Beáta (06 20/496-99-01; h.beata0206@gmail.com)

Doszpod Zsófia (06 70/679-97-76; doszpodzsofia@gmail.com)

Posch Melinda (06 30/650-90-42; halasz.melinda7@gmail.com)

 

Egy egyedülálló súlyzórudas, csoportos, szakképzett edző által irányított edzésmódszer a gyors, ugyanakkor tartós eredmények eléréséhez. A különböző méretű tárcsák használatával csaknem minden izomcsoportra dolgozunk, izmot fejlesztünk. Ez azért is elengedhetetlen a testzsírszázalék csökkentése érdekében, mert az izom igényli a legtöbb kalóriát.

A testzsírszázalék csökkentésének hatékony és időtakarékos módja. Az utóégető hatás (edzés utáni kalóriaégetés) sokkal magasabb, mint egy állóképességi edzés után. Az edzést követő 24-48 órában a test minden egyes gramm megdolgozott izma a regenerációs munka hatására kalóriákat éget. Ez az úgynevezett emelkedett alapanyagcsere. Minél több izmunk van, annál több kalóriát vagyunk képesek felhasználni. Alakformálás szempontjából ilyenformán kiváló!

Természetesen megfelelő táplálkozással lehet fokozni a sikert. A nők aggodalma a nagyobb izmok lerakódásától teljes tévhit, mivel nem rendelkeznek azzal a hormonmennyiséggel, amely ennek az alapfeltétele. A Hard Fitt különböző óratípusai, különböző edzéshatást eredményeznek. A programok túlnyomó része erő-állóképességi edzés, izmonként közel 50 ismétlés számmal, amely feszes, látványos, de nem megnövekedett izomzatot eredményez.

További jótékony hatásai: a hátizmok fejlődnek, a testtartás javul, csontépítő folyamatok indulnak el, a csontsűrűség javul, szép, definiált izomzat érhető el.

Ha remek hangulatú, közben kemény, ugyanakkor látványos eredményeket hozó edzést keresel, itt a helyed!

 

 

Hozzászólás beküldése

Az e-mail címe nem jelenik meg A kötelező mezőket * -ggal jelöltük!

*
*
*